RssFacebook
Pages Menu
Categories Menu

Linképítés

LINKMARKETING  a SEO alapja

A linképítés a keresőoptimalizálás egy nagyon fontos eleme. Ahhoz, hogy weboldalunk a megfelelő találati helyen szerepelhessen, abban kiemelkedő szerepe van a linképítésnek is. A linképítés különböző linkgyűjtő oldalakon való megjelenést jelenti.

Természetesen nem csak a link kapcsolatok mennyisége, hanem azok minősége is mérvadó. A linkek elhelyezése emberi döntések alapján történik, így a Google a weboldalszerkesztők véleménye alapján dönti el, hogy adott oldal mennyire értékes.  A Google értékelését a PageRank viszonyszám mutatja.
pagerank online marketing SEO

pagerank online marketing SEO

Miért fontos a linképítés?

Azzal, hogy az adott weboldal linkje hány oldalon jelenik meg, megmutatkozik az oldal PageRank mutatójában. A weboldalnak a Google találati listájában elfoglalt pozíciójának legfontosabb befolyásoló tényezője a PageRank. A Google számára a PageRank kiszámítása attól függ, hogy milyen minőségű weboldalak hivatkoznak az adott oldalra. Minél jobb oldalak hivatkoznak a weboldalunkra és minél többen, annál magasabb lesz az oldal PageRank értéke (1-10-ig), és annál jobb pozícióban fog megjelenni a Google keresőben. Állandó, folyamatos látogatottságot eredményez. Tehát, a linkregisztrációt követően, a weboldal linkjét nem távolítják a linkgyűjtő oldalakról. Így az folyamatos látogatottságot eredményez majd a weboldalra.

Linkbuilding SEO

Linkbuilding SEO

Semmilyen automatizált eszközt, programot, robotot nem használunk a linkek gyűjtésére. Minden link ajánlás egyedi elbírálás után a link gyűjtő által történik. Folyamatosan képzett, szakmailag felkészült online marketiges szakemberek dolgoznak az oldalával.

Link építés Árak : 5000 Ft – 50.000 Ft között

Kérjen árajánalatot Linképítésre: lorand@wprodukcio.hu